✔ Fri frakt över 399 kr ✔ Fri retur ✔ 1-3 dagars leverans
 • Ett handplockat urval av ikoniska modeller från välrenommerade varumärken.
 • Genomgångna klockor med säkerställd äkthet och funktion.
 • Minst 12 månaders funktionsgaranti på alla klockor.
 • Ett tryggt och smidigt köp där priset som syns är priset du betalar. Vi erbjuder flera betalningsalternativ och 14 dagars öppet köp samt fri och helförsäkrad leverans.
 • Personlig kontakt och rådgivning av klockexpertis med mångårig erfarenhet.

Ett handplockat
urval

Vi på Care of Carl har alltid värdesatt ett handplockat utbud och erbjuder The Classics of Tomorrow - högkvalitativa produkter i premium- och lyxsegmentet lika aktuella idag som imorgon. Därför jobbar vi på exakt samma sätt när vi handplockar klockor till försäljning och ämnar tillhandahålla ett tidlöst sortiment vi själva hade velat bära. Vi sourcar bara bland välkända varumärken och ikoniska modeller för att du ska kunna göra en investering vi tror håller över tid.

Våra klockor kommer från av oss kontrollerade aktörer i form av både företag och privatpersoner. Vi erbjuder våra kunder ett generöst upplägg med möjligheten att både byta in en befintlig klocka mot en annan, låta oss sälja den via förmedling eller sälja den direkt till oss. Varje klocka som kommer till oss passerar samma högkvalitativa process som alla våra produkter för att säkerställa att du ska få ut största möjliga värde vid en försäljning och mesta möjliga information och trygghet vid ett köp. Läs mer här.


Vi garanterar
äkthet & funktion

Alla klockor som säljs av oss gås igenom av experter för att säkerställa skick och äkthet för att vi ska kunna garantera dig att du får en klocka som är vad den utger sig för att vara och kommer hålla som den ska. Vi kontrollerar också att klockorna vi handlar med aldrig anmälts stulna och vi lämnar dessutom alltid 12 månaders funktionsgaranti på alla tidigare använda klockor som säljs under Care of Carl Pre-Owned & Vintage Watches.


12 månaders
funktionsgaranti

Vi lämnar alltid minst 12 månaders funktionsgaranti på alla tidigare använda klockor som säljs under Care of Carl Pre-Owned & Vintage Watches. Denna garanti kan kombineras med eventuell återstående tillverkargaranti som kan sträcka sig över en längre period än den garanti vi lämnar och garantin gäller därför ej nya klockor.

Vår garanti omfattar tillverkningsfel och mekaniska fel, dvs. om din klocka stannar eller slutar fungera som den ska under garantitiden, utan att det är ditt eget fel eller om felen faller under kategorierna nedan, åtar vi oss att reparera den kostnadsfritt. Skulle din klocka falla under tillverkargarantin hjälper vi dig att skicka klockan till tillverkaren.

Observera att garantin inte omfattar skador eller fel som uppstått i samband med (a). Transport (b). Förvaring (c). Felaktigt användande (d). Otillräcklig service/omhändertagande (e). Modifikationer (f). Reparationer som utförts av ej legitimerade serviceställen (g). Normalt slitage (h). Skador som uppstått  vid olyckor, missbruk eller liknande (i). Vatten- och fuktskador. Garantin gäller således inte heller kosmetiska defekter och vi täcker inte förluster så som stöld eller borttappning.

Garantin är personlig och kan inte överföras till tredje part.

Varje klocka kommer med ett garantikort med ett tillhörande garantinummer som aktiveras dagen då klockan lämnar vårt lager och gäller i 12 månader från och med då. ​


Trygg & smidig
köpupplevelse

Precis som alltid sätter vi kunden i första rummet och ämnar göra allt för att du ska få en trygg och smidig köpupplevelse. Vi erbjuder därför fri och helförsäkrad frakt för att du ska få hem din klocka säkert och utan problem samtidigt som du kan välja bland flera betalningsalternativ. Oavsett om du vill betala direkt eller önskar att dela upp din betalning hittar du ett alternativ som passar dig bäst. Priset som anges i butiken gäller och inga dolda påslag tillkommer. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med din klocka gäller samma generösa villkor som vanligt med öppet köp i 14 dagar och fri returfrakt. Som en särskild service garanterar vi också att vi köper tillbaka den klocka som du köpt hos oss om du skulle vilja sälja klockan i framtiden.


Personlig kontakt
& rådgivning

Vi vet att ett klockköp är en stor händelse för de allra flesta, och att göra en så pass viktig investering online kan ta emot. Därför erbjuder vi alla våra kunder, vid behov, möjlighet att få prata med vår klockspecialist med mångårig erfarenhet. Vi tillhandahåller möjligheten att boka ett möte på dina premisser, via telefon, video eller fysiskt på vårt huvudkontor. Självklart finns vi också tillgängliga via chatt vid enklare frågor före, under och efter köp. För dig som letar efter något speciellt men inte kan återfinna rätt klocka bland vårt utbud kan du ta hjälp av vår klockspecialist för att lokalisera en specifik modell. Läs mer här.


 • Vad är skillnaden mellan Pre-owned och Vintage?

   Den stora skillnaden mellan pre-owned och vintage är hur många år klockan är. En vintageklocka enligt vår definition, vilken också speglar den allmänna definitionen i stort, är en klocka som är äldre än 25 år. En klocka som är märkt pre-owned är därmed yngre än 25 år och således tillverkad sent 90-tal och framåt. Observera att det finns undantagsfall där en uppdatering av en modell skett precis i gränslandet mellan vintage och pre-owned och därmed kan definitionen av pre-owned variera med ett par år beroende på modell och referens.

 • Hur definieras skicket?

   För att vägleda dig i ditt köp har vi försökt göra en förenklad modell av den såväl estetiska som funktionella, invändiga skickbeskrivningen enligt tabellen här. Vi säljer dock inga klockor som inte är genomgångna och lämnar alltid minst 12 månaders funktionsgaranti (gäller ej nya klockor). Mer information om skick anges under objektbeskrivning på respektive klocka. Observera att det är två olika tabeller för att skilja på klockor vi har kategoriserat som pre-owned respektive vintage. Läs mer om kategoriseringen här.

 • Hur vet jag att klockan är äkta?

   Alla klockor som säljs av oss gås igenom av experter för att säkerställa skick och äkthet för att vi ska kunna garantera dig att du får en klocka som är vad den utger sig för att vara och kommer hålla som den ska. Vi kontrollerar också att klockorna vi handlar med aldrig anmälts stulna för att du ska känna dig trygg med din investering.

 • Har jag garanti på klockan jag köper?

   Ja, vi lämnar minst 12 månaders funktionsgaranti på alla klockor vi säljer. I tillägg till detta kan det på nyare klockor finnas kvarvarande garanti från tillverkaren. Läs mer om vår garanti och våra villkor här.

 • Hur skickas min klocka efter köp?

   Din klocka skickas vanligtvis 1-3 vardagar efter köp med helförsäkrad leverans.

 • Kan jag ångra mitt köp?

   Ja, vi erbjuder öppet köp i 14 dagar från det att paketet mottogs.

 • Vilka betalsätt accepterar ni?

   Vi accepterar flera betalsätt, oavsett om du vill betala direkt eller över tid kan du hitta ett alternativ som passar dig bäst.

   1. Kortbetalning: Visa, Mastercard eller American Express. Ingen extra avgift.
   2. Direktbetalning Internetbank: Via Trustly, med stöd för Swedbank, Sparbanken, Handelsbanken, SEB, Nordea, Danske Bank, FOREX, ICA Banken, Länsförsäkringar, Skandiabanken, Sparb. Syd. Ingen extra avgift.
   3. Klarna Faktura: Betala efter du mottagit varorna, betalningsvillkor 30 dagar via Klarna. Ingen faktureringsavgift tillkommer. Fakturan skickas via mail. Av säkerhetsskäl levererar vi till din folkbokföringsadress.
   4. Klarna Delbetalning: 3, 6 eller 12 månader räntefritt via Klarna. Uppläggningsavgift och aviavgifter tillkommer.
   5. Swish: Du kan betala med appen Swish via din mobila enhet, välj alternativet i kassan och följ sedan anvisningarna med hjälp av ditt Mobila Bank-ID. Pengarna dras direkt från det konto som du har kopplat till Swish-appen. Ingen extra avgift.

Pre-Owned & Vintageklockor

Vill du fortsätta där du var?
Nej, jag vill börja om
Ja, jag vill fortsätta

Kundrådgivning

Tillbaka

Chatt

Måndag-Fredag 08-17 Söndagar: Sommarstängt

Vanliga frågor

Svar på våra vanligaste frågor hittar du här, men använd gärna nedan formulär.

Mail

info@careofcarl.se

Vi besvarar ditt mail inom 24 timmar under vardagar.

4.75/5 12132 Recensioner

Bra service.

Anders

2024-07-11

Köpare

2024-07-02

Snabbt och enkelt

Dick T

2024-07-09

Köpare

2024-06-29

Helt topp..

Petter

2024-07-09

Köpare

2024-06-30

Som vanligt bra måttangivelser och stabila leveranser. 

Robert J

2024-07-09

Köpare

2024-06-30

Mycket snabbt levererad.

Ewert F

2024-07-08

Köpare

2024-06-28

Fint bemötande och fin leverans Mvh  Torbjörn 

Torbjörn H

2024-07-08

Köpare

2024-06-25

Lätt att beställa och snabb leverans. 

Linda

2024-07-08

Köpare

2024-06-27

Supersnabb leverans. Bra och snabb hjälp från kundservice.

Isabelle S

2024-07-08

Köpare

2024-06-26

Snabb leverans, kom dagen efter. Mycket bra service.

Jessica H

2024-07-08

Köpare

2024-06-27

Snabba men tyvärr var skjortan för stor. Ännu snabbare retur⭐️⭐️⭐️

Maria W

2024-07-04

Köpare

2024-06-25

great selection. great service. 

H C

2024-07-03

Köpare

2024-06-22

Nöjd med min produkt och snabb leverans

Anton M

2024-07-02

Köpare

2024-06-20

Mycket nöjd med höga kvaliteten på era varor och snabba leveransen av mina beställningar!

Snejanka L

2024-06-28

Köpare

2024-06-16

Enkelt att handla, snabb leverans och välpackade varor.

Hugo N

2024-06-26

Köpare

2024-06-16

Väldigt snabb leverans av bra Tiger 

Hans Ö

2024-06-24

Köpare

2024-06-13

Bästa sidan att handla herrkläder på, sjukt smidigt att varje plagg är individuellt uppmätt och returer är smidiga även om det inte skulle passa. Det enda som drar ner betyget är att sidan ibland knasar, genom att flikarna under respektive plagg saknar info ibland och att när man går tillbaka till listan på kläder igen, efter att man klickat på ett plagg, så hamnar jag oftast högst upp och inte där jag tidigare var.

Tomas B

2024-06-24

Köpare

2024-06-15

Tänk om alla e-handelsföretag hade samma blixtsnabba leverans som Care of Carl

Oscar L

2024-06-24

Köpare

2024-06-11

Snabbare leverans går inte att få. Kungligt!

Peter O

2024-06-20

Köpare

2024-06-10

Snabb leverans! Bra produkt !

Carolina L

2024-06-20

Köpare

2024-06-11

Riktigt sköna jeans shorts 

Christer H

2024-06-19

Köpare

2024-06-08

Snabb leverans 

James W

2024-06-19

Köpare

2024-06-10

Smidigt och enkelt! Tack

Axel J

2024-06-19

Köpare

2024-06-08

Snabb leverans 

Agneta B

2024-06-19

Köpare

2024-06-07

Nöjd med varan. Snabb leverans.

Angelica R

2024-06-18

Köpare

2024-06-05

Sonen är mycket nöjd med sina Arigato skor och det var smidigt att returnera det paret som inte passade. 

Maria

2024-06-18

Köpare

2024-06-05

Snabb och smidig leverans och bra märken som håller över tid! 

Johan

2024-06-05

Köpare

2024-05-25

Kan inte bli bättre :)

Kevin P

2024-06-05

Köpare

2024-05-26

Snabb leverans men inte lika snabbt att få pengar för retur. Stämmer i storlek 

Anna T

2024-06-03

Köpare

2024-05-23

Choose your delivery country
 • SE
 • SE
 • DK
 • NO
 • FI
 • DE
 • AT
 • IE
 • NL
 • FR
 • CH
 • ES
{ "SE": { "content": "Välkommen till vår svenska butik. ", "usp_list": [ "Fri frakt över 399 kr", "Fri retur", "1-3 dagars leverans" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_SV.png", "cta": "Välj ditt leveransland", "button_text": "Byt land" }, "IE": { "content": "Welcome to our English store! Here's some specific information for international customers.", "usp_list": [ "Free Delivery From €30", "Free returns", "No customs duties" ], "image": "/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choose your delivery country", "button_text": "Change country" }, "DK": { "content": "Velkommen til vores danske butik! Her er nogle specifikke oplysninger for Danmark.", "usp_list": [ "Fri fragt over 299;-", "Fri retur", "1-3 dages levering" ], "image": "/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DK.png", "cta": "Vælg dit leveringsland", "button_text": "Skift land" }, "FI": { "content": "Tervetuloa suomalaiseen kauppaamme! Tässä on tiettyjä tietoja Suomelle.", "usp_list": [ "Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille", "Maksuton palautus", "Toimitusaika 2-5 pv" ], "image": "/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_FI.png", "cta": "Valitse toimitusmaasi", "button_text": "Vaihda maata" }, "NL": { "content": "Welkom in onze Nederlandse winkel! Hier is wat specifieke informatie voor Nederland.", "usp_list": [ "Gratis bezorging vanaf €30", "Gratis retour", "Geen inklaringskosten" ], "image": "/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Kies uw bezorgland", "button_text": "Verander van land" }, "DE": { "content": "Willkommen in unserem deutschen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Deutschland.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DE.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "AT": { "content": "Willkommen in unserem österreichischen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Österreich.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_AT.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "ES": { "content": "¡Bienvenido a nuestra tienda española! Aquí tienes información específica para España.", "usp_list": [ "Envío gratuito a partir de 30 €", "Devoluciones gratuitas", "Sin derechos de aduana" ], "image": "/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Elija su país de entrega", "button_text": "Cambiar país" }, "FR": { "content": "Bienvenue dans notre boutique française! Voici des informations spécifiques pour la France.", "usp_list": [ "Livraison gratuite à partir de 30 €", "Retours gratuits", "Pas de frais de douane" ], "image": "/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choisissez votre pays de livraison", "button_text": "Changer de pays" }, "IT": { "content": "Benvenuti nel nostro negozio italiano! Ecco alcune informazioni specifiche per l'Italia.", "usp_list": [ "Spedizione gratuita oltre 399 kr", "Reso gratuito", "Nessun dazio doganale" ], "image": "/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Scegli il tuo paese di consegna", "button_text": "Cambia paese" }, "NO": { "content": "Velkommen til vår norske butikk! Her er litt spesifikk informasjon for Norge.", "usp_list": [ "Fri frakt over 399,-", "Fri retur", "1-4 dagers levering" ], "image": "/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_NO.png", "cta": "Velg ditt leveringsland", "button_text": "Bytt land" } }