




Fler alternativ?
Regular Fit Cotton Chinos Brown
Hitta rätt storlek
- Modellen på bilden: 190 cm, 84 kg, bär 48.
Varför handla på Care of Carl?
-
Produktbeskrivning
- Producerade i Italien.
- Tillverkade i bomull och elastan.
- Två framfickor.
- Två passpoalerade bakfickor.
- Dragkedjegylf.
- Pressveck.
- Avsmalnande passform
- Hög midja
- Normala i storleken, vi rekommenderar att du väljer din vanliga storlek.
- Modellen på bilden: 190 cm, 84 kg, bär 48.
Passform
Produktens artikelnummer28348712
-
produktens mått
Se hur vi mäter och översätter storlekar »Mått i cm 46 48 50 52 54 Midja 78 82 86 90 96 Innerben 79 79 82 83 84 Lårvidd 63 65 66 69 72 Knävidd 47 49 50 52 54 Fotvidd 38 39 39 40 40
-
Tvättråd & material
-
Om Boglioli
Boglioli utmärker sig på många sätt och går att likställa med ett kännetecken för den italienska stilen. Dess okonstruerade kavajer med detaljer uträknade efter millimeterprecision och en väl avvägd passform är några av deras signum.
Allt började i början av 1900-talet i det italienska samhället Gambara, i norra Italien. Här grundade familjen Boglioli ett litet herrskrädderi som under 1970-talet börjar utvecklas till en mer storskalig tillverkning. Under 1990-talet kommer man helt att fokusera på sitt eget varumärke och utveckla det Boglioli vi känner idag.
-
Tillverkarinformation
- Namn:
- Boglioli spa
- Adress:
- Via Brescia, 47 - 25020 Gambara IT
- Kontakt:
- [email protected]
- Produktens artikelnummer:
- 28348711r
- EAN/GTIN:
- Tillverkarens artikelnummer
- SA0420 80888Q-480
- Tillverkningsland:
- Italien
Här ovan har vi samlat svar på några vanliga frågor som kan vara till hjälp. Om du har en specifik fråga om produktsäkerhet rekommenderar vi att du kontaktar tillverkaren direkt.
Boglioli utmärker sig på många sätt och går att likställa med ett kännetecken för den italienska stilen. Dess okonstruerade kavajer med detaljer uträknade efter millimeterprecision och en väl avvägd passform är några av deras signum.
Allt började i början av 1900-talet i det italienska samhället Gambara, i norra Italien. Här grundade familjen Boglioli ett litet herrskrädderi som under 1970-talet börjar utvecklas till en mer storskalig tillverkning. Under 1990-talet kommer man helt att fokusera på sitt eget varumärke och utveckla det Boglioli vi känner idag.